Cinci trucuri pentru fericirea sufletului in cuplu

16:42

Hubby, te-ai dat naibii, uite ce zic ăștia aici. O să fug cu proxima ocazie să-mi iau un outfit fâșneț pentru un role play de-ăsta care să ne ridice libidoul mai sus decât tavanul.


Si acum sa adaug câteva rânduri pentru nefericiții cu copii mici, care cel puțin la partea feminină din cuplul nostru merg ca unse. Și partea masculină știe... sau învață asiduu.

1. Faceți curat împreună fără să vă uitați peste umăr să vedeți care se apucă primul. Și fără să vă gândiți de când celălalt n-a mai făcut x sau y treabă domestică.

2. Pe cât posibil petreceți același număr de ore îngrijind activ the plodes și oferind timp de calitate (asta înseamnă NU plantat copii la desene și jucat CS sau stat pe FB pe lângă ei :D). Chances are ca la ora de culcare amândoi veți tânji în același grad după o partidă voluptoasă de... somn.

3. Special pentru jumătatea care robotește în afara casei: când ajungi acasă întreab-o suav: Honey, când ai făcut pipi ultima dată azi? Baia ți-e deschisă, lasă că îmbrac eu singur copiii și ieșim juma' de oră pe-afară.

4. Faceți cu schimbul la trezitul de dimineață, în așa fel încât și ea să se trezească după 8 măcar de doua ori pe săptămână. Works wonders! ,

5. S-a remarcat că libidoul femeilor crește direct proporțional, dacă nu exponențial, cu gradul de inițiativă manifestat de soț pentru scoaterea plozilor pe afară fără ajutorul nevestei și, mai ales, din proprie inițiativă. Alte triggere excelente: spălatul vaselor, răbdarea infinită cu the plodes (aka nu țipi la ei în primele cinci minute după contact, da?), datul cu aspiratorul și, spune un studiu de ultimaâ oră, cu sortarea munților de rufe veniți de la spălatul celor 3 mașini zilnice.


Vă garantez că, deși nu se văd rezultate chiar de pe o zi pe alta, în scurt timp veți avea impresia că abia v-ați cunoscut perechea ideală.

Voi ce faceți pentru însuflețirea acestei părți ușor atrofiabile a relației mai mult sau mai puțin conjugale?

You Might Also Like

1 comments

About Me