Un nou curs penru a deveni IBCLC din mai 2017!

13:27

Dacă urmăriți acest blog probabil ați ajuns aici căutând iverse informații despre alăptare. Multă vreme acesta a fost domeniul principal de "activitate". Prin urmare, îmi imaginez că sunteți în continuare intersați măcar tangențial de subiect.


Anunț cu bucurie că pe 26 mai Asociația Consultanțolor în Lactație din Romînia începe un nou curs de 90 de ore de Educație în Lactație. Absolvind acest curs puteți da examen pentru a deveni consilier IBCLC.

Până pe 30 aprilie puteți plăti un loc la cursul online cu 350 EUR la cursul zilei, iar apoi cu 425.

Pentru cei care doresc să ia parte face to face la cursuri, taxa de inscriere este 425 EUR pana pe 30 aprilie si de 500 EUR ulterior. Mai multe detalii găsiți pe pagina din linkul de mai sus.

ACLR este membră ELACTA (asociația europeană a consultanților în lactație). Cursurile organizate de asociație sunt creditate de Colegiul Medicilor din România. Cursul despre care scriu este organizat în conformitate cu indicațiile curente ale IBCLE.

Dacă ați apelat la serviciile unui consultant IBCLC puteți oferi feedback pozittiv (sau negativ, unde este cazul) folosind formularul de contact de aici. ca în orice meserie, orice feedback este de mare ajutor.




You Might Also Like

0 comments

About Me